Lyft fram hållbart te på menyn

Daniel Lund, kock med VM-guld i storköksmatlagning, har tagit fram tre recept på tedrinkar som bjuder på fantastiska smaksensationer.

Prova våra tedrinkar och erbjud goda ekologiska och hållbara drycker på din meny.

ISROOIBOS med blåbär och kidneyböna

- Detta är en svalkande och fyllig tedrink med underbar friskhet och mycket naturlig sötma. Den fungerar både till fräscha växtbaserade luncher och som mellanmåls- dryck.

Ladda hem receptet här

KRYDDIGT CITRONTE med kikärta och tofu

- Här möter det friska och kryddiga teet den milda tofugrädden och bjuder på en dessertinspirerad dryck med vacker färg.

Ladda hem receptet

SVARTVINBÄRSTE 

Med äpple, örter och lingon

- Med utgång från det goda svartavinbärsteet har jag adderat ytterligare smakdimensioner med vanilj, sirap och örter som lyfter denna tedryck och skapar en njutningsfull upplevelse. Jag har även tillsatt ett naturligt sött tuggmotstånd med torkade äppeltärningarna.

Ladda hem receptet

Klimatsmart Te

Klimatsmart te som stärker din profil och ökar din lönsamhet

Fler vill njuta av godare hållbart te. Kung Markatta hjälper dig att stärka din profil med enbart ekologiskt och hållbart odlat och producerat te. Med ett brett sortiment och utbyggbara exponeringsställ, kan du tillse alla tedrickares favoritsmaker.

Te är en marginalstark produkt och en av världens mest populära drycker. Dessutom kräver te minimal utrustning, har lång hållbarhet och är enkelt och hygieniskt att servera. Driv din teförsäljning och öka din lönsamhet med våra enkla tips:

  • Lyft utvalda tesmaker som månadens te
  • Gör och servera eget iste
  • Skapa komboerbjudande, till exempel te+macron, te+pokebowl
  • Lyft te på din meny med utförligare smakbeskrivningar
  • Erbjud ett brett sortiment för att attrahera en bredare målgrupp

Exponera med teställ

Lyft fram ett variationsrikt utbud av te

• Enkel, modern och hållbar exponering av teer tillverkade av svensk plywood med inbränd text för minsta möjliga miljöpåverkan
• Tillverkning sker i Sverige och stödjer arbete mot socialt utanförskap

Synliggör dina tedrinkar

Midsona Foodservice tillhandahåller marknadsmaterial för att driva din försäljning av ekologiska och hållbara tedrinkar.