IDROTTARENS BÄSTA VÄN

Bakom varje framgångsrik idrottare är år, dagar och minuter av hård träning och disciplin. I ett träningsintensivt liv är Gainomax en god vän som bjuder på ett hälsosamt mellanmål med extra energi. Belöningen är mental styrka, samhörighet och prestationsutveckling.

REPOWER

Gainomax är för idrottare med mål och vision. För de som vill uppnå maximal effekt av sin träning. Sortimentet består av svensktillberkade mjölkbaserade produkter fria från palmolja, där råvarorna kommer från norrländska gårdar.

 

gainomax_fighters.PNG

GAINOMAX ÄR DÄR IDROTTARE ÄR

Saknar du Gainomax på din klubb, i din butik, eller i din idrottsanläggning? Kontakta oss. Vi erbjuder också brandade kylskåp och smarta exponeringsställ. 

Faktum är att 9 av 10 känner till Gainomax och fler och fler efterfrågar de goda dryckerna och barsen.

 

GAINOMAX RECOVERY

För personer som tränar regelbundet. Gainomax Recovery är utvecklad för att återföra de näringsämnen som kroppen behöver för att snabbt återhämta energi och maximera effekten av fysisk träning. Mjölkbaserad smaksatt dryck som förstärkts med protein, kolhydrater och andra näringsämnen. Producerad i Sverige på svensk mjölk och är lakto-ovo-vegetarisk.

GAINOMAX HIGH PROTEIN DRINK

Passar såväl efter träning som till mellanmål. Med extra högt proteininnehåll och utan tillsatt socker. Perfekt för dig som är mån om att boosta muskeltillväxten. Producerad i Sverige på svensk mjölk.

 

GAINOMAX BARS

En lönsam bar för idrottsklubbar, café, kiosk, gym och återförsäljare. Energiboost, mellanmål, återhämtning eller snack on-the-go. Man kan kalla det vad som helst men en sak är säker och det är att proteinbars från Gainomax inte är att leka med. Fyllda med hela 17-18 gram protein per bar och endast 20-25 gram kolhydrater Passar utmärkt efter ett träningspass och för de med en aktiv livsstil.