Midsona Foodservice arbetar för en hälsosammare värld genom att inspirera till kulinarisk och hållbar växtbaserad matlagning.

Vårt fokus är att stödja dig och din verksamhet genom att erbjuda en hållbar måltidslösning till din gäst. Hållbart, ett ord som blivit återkommande i vår bransch, vad innebär det egentligen? För oss innebär hållbarhet; hälsa och minimera miljöpåverkan från odling till dess att din gäst lägger ned besticken, ätit färdig och tallriken lämnar bordet för att placeras i diskutrymmet.

Vi stödjer dig med växtbaserad receptinspiration, klimatberäkning av recept, växtbaserade workshops och inspirationsfilmer, men främst genom att tillhandahålla ett brett sortiment ekologiska produkter av äkta vara, utan onödiga tillsatser och onödigt socker.

Vi ställer väldigt höga kvalitetkrav på både våra leverantörer och våra råvaror. Vid inköp från fjärran länder säkerställer vi även social rättvisa hos leverantören och klimatkompenserar för den koldioxidpåverkan transporten till Sverige har.

Ingredienser från Midsona Foodservice ger dig en garanti om att den maträtt som serveras framför din gäst är i framkant för en sundare matkultur både för gästen men också för den värld vi lever i.

Ted Wendt, Nordic Head of Foodservice Midsona

Daniel Lund, Kulinarisk kock & receptskapare med VM-guld i storkköksmatlagning och Ted Wendt, Nordic Head of Foodservice Midsona.