Midsona Foodservice arbetar för en hälsosammare värld genom att inspirera till kulinarisk och hållbar växtbaserad matlagning.

Vårt fokus är att stödja dig och din verksamhet genom att erbjuda hållbara måltidslösningar till din gäst. Hållbart, ett ord som blivit återkommande i vår bransch, men vad innebär det egentligen? För oss på Midsona Foodservice innebär hållbarhet att vi minimerar vår miljöpåverkan för produkterna vi utvecklar och säljer, samt att våra produkter ska vara hållbara även för hälsa och välmående. 

Vi stödjer dig med växtbaserad receptinspiration, klimatberäkning av recept, växtbaserade workshops och inspirationsfilmer, men främst genom att tillhandahålla ett brett sortiment ekologiska produkter av äkta vara, utan onödiga tillsatser och onödigt socker.

Vi ställer väldigt höga kvalitetkrav på både våra leverantörer och våra råvaror. Vid inköp från fjärran länder säkerställer vi även social rättvisa hos leverantören och klimatkompenserar för den koldioxidpåverkan transporten till Sverige har.

Ingredienser från Midsona Foodservice ger dig en garanti om att den maträtt som serveras framför din gäst är i framkant för en sundare matkultur både för gästen men också för den värld vi lever i.