Kung Markattas ekologiska Kokosmjölk tas fram genom att kokosfruktköttet från ekologiskt odlade kokosnötter pressas och sedan blandas med vatten för att uppnå den rätta krämigheten.
Kokosmjölk är en basingrediens i det asiatiska köket och används bland annat i curryrätter, soppor, såser och grönsaksrätter. Om du vill ha en lättare variant kan du själv spä ut den med mer vatten. Ren kokosmjölk kan också frysas in.
Ingredienser: Vatten, kokosnötsextrakt från pressat kokosfruktkött** (45%).**=Ekologisk ingrediens
Märkningar (klicka för mer info)
Innehåll per 100 milliliter
Energi (joule) |
747 kJ |
Energi (kalorier) |
181 kcal |
Fett |
18 g |
Varav mättat |
16 g |
Kolhydrater |
3,4 g |
Varav socker |
1,8 g |
Protein |
1,4 g |
Salt |
0,05 g |